Zanimivosti v Portorožu kar ne zmanjka

hotel-maritaBi radi letos obiskali nek turistični kraj ob morju za poletne počitnice, da bi se tudi zvečer kaj dogajalo, ne pa da je mrtvilo na dopustu? Opaziti je, da je zadnje čase v mestih vedno več mrtvila, tudi sredi turistične sezone, ko smo včasih lahko na vsakem trgu uživali v glasbi, na vsakem ovinku je bilo dogajanje in na splošno smo se zaradi vsega tega dogajanja veselili odhoda na večerni sprehod po mestnih ulicah polnih ljudi. Katero mesto izbrati? Ni treba daleč, najbližje mesto ob morju izberite, Portorož na slovenski obali, zanimivosti v Portorožu, pa boste videli, da poleti ne bo manjkalo.

 

Zanimivosti v Portorožu je ogromno sredi poletne turistične sezone, vendar ne mislite, da vam bo pa v katerih drugih mesecih leta dolgčas

Nikakor, zanimivosti v Portorožu je za videti je veliko stvari, prav tako se v Portorožu ves čas nekaj dogaja, imate res veliko igralnic tudi na izbiro, res dobrih in znanih gostiln, marino, zdraviliški turizem je zelo razvit, prav tako tudi kongresni, veliko je tudi dogodkov, da o okolici in urejenih poteh po Portorožu in res lepih in skritih kotičkih, ki se skrivajo v Portorožu, pa niso ravno povsem ob obali, raje na govorimo.

Pa niso samo zanimivosti v Portorožu tiste, ki privlačijo obiskovalce, tu so namreč tudi ljudje, ki mestu dajo prav poseben pečat, okolica in nikakor ne smemo niti pozabiti nit na to, da so zanimivosti v Portorožu še toliko boljše ravno zaradi sonca. Portorož namreč leži na območju, ki je praktično celo leto obsijan s soncem, si predstavljate, da je vsega skupaj kar 240 sončnih dni na leto, kar vidimo, da je praktično celo leto. To pomeni, da se vam skoraj da ne more zgoditi, da bi prišli na dopust v Portorož za en teden, pa v celem tednu sploh ne bi videli sonca? Je lahko še kje torej boljša lokacija za dopust? Verjetno ne, saj je zanimivosti v Portorožu res ogromno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja