Umetni nohti

Že kar nekaj časa se na področju mode pojavljajo tudi trendi, ki nam zapovedujejo kakšni naj bi bili ženski nohti. Ne glede na to ali imamo kvalitetne svoje nohte ali ne, velikokrat posežemo po umetnih nohtih. Razlogi za to so različni, morda slaba kvaliteta naših nohtov, prekratki ali uničeni nohti, … Potrebujete več informacij? Kliknite na povezavo umetni nohti.

Pa naj vam tokrat predstavim eno od možnosti kako do lepšega in bolj urejenega videza. Ste že slišali za „gelirane nohte“? Umetne konice? To so besede, ki opišejo eno vrsto podaljševanja nohtov.

Kako pa to poteka? Nohti se pred podaljševanjem uredijo in počistijo. Na konec našega nohta se prilepi konica, katere dolžino določimo sami, odvisno kakšno dolžino nohtov si želimo. Vmesni prostor na nohtu se zalije z gelom. Omenjeni geli so čedalje boljši, bolj prizanesljivi so do samega nohta, kar pomeni, da ne škodujejo toliko kot geli poprej. So dolgo obstojni in naravnega videza. Pri podaljševanju z geli smo približno mesec dni brez skrbi in imamo vedno urejene nohte.

Kot dodatek k podaljšanim nohtom ne pozabimo izbrati še kakšne poslikave, ali mogoče pristaviti kakšen kamenček po vrhu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja