Udarni akumulatorski vrtalnik je orodje, ki ga morate imeti

metal mikulic

Vaše vsakodnevno delo zahteva vrtanje in vijačenje, zato si nikakor ne morete predstavljati vašega dela ne da bi bil akumulatorski vrtalnik del vaše delovne opreme? Žal pa vaš trenutni akumulatorski vrtalnik več ne zadostuje vašim potrebam? Enostavno bi bil udarni akumulatorski vrtalnik, ki hkrati omogoča tudi vijačenje, tisto, kar bi bilo veliko bolj primerno za vaše delo. Priporočam vam, da se usedete za računalnik, odprete internetni brskalnik ter poiščete najbolj primerno orodje za vas. Prepričan sem, da boste kaj kmalu našli tisto, kar potrebujete, saj spletna prodaja ponuja več kot si lahko prestavljate.

 

Udarni akumulatorski vrtalnik DV14DL2TW / 4 Ah Hitachi, ki je hkrati tudi vijačnik, je tisto, kar potrebujete v izboru svojega vsakodnevnega orodja

Določena orodja so preprosto nujno potrebna za določene storitvene dejavnosti in določena obrtniška dela, brez njih enostavno ne gre. Tako je udarni akumulatorski vrtalnik, ki je hkrati tudi vijačnik, eno takšnih orodij, brez katerih si marsikateri obrtnik svojega dela enostavno ne more privoščiti. Hkrati pa je ta akumulatorski vrtalnik v spletni prodaji tudi dostopen praktično vsakomur, saj je njegova cena zgolj 416,00 EUR, kar za nobenega obrtnika ne bi smela biti previsoka cena, če njegova storitvena dejavnost zahteva vsakodnevno uporabo tega orodja. Konkretni akumulatorski vrtalnik vas nikoli ne bo pustil na cedilu, saj ob tehničnih lastnostih, kakršne ima ta akumulatorski vrtalnik, vsakomur zagotavlja večurno neprekinjeno intenzivno delo, s čimer lahko zagotovi dobro opravljeno delo tudi pri najzahtevnejših strankah.

Še posebej velja to za ta akumulatorski vrtalnik, ki ima vrtilni moment 52 / 86 Nm in ki hkrati omogoča tudi do 1.750 vrtljajev na minuto ter do 21.000 udarcev na minuto in lahko zvrta v jeklo luknjo do premera 13 mm, v les pa celo do 45 mm. Vse opisano bo praktično vsakomur več kot zadostovalo, da bo svoje delo opravil tako kot je potrebno, s čimer bo na koncu zadovoljil stranko ter posledično tudi sam sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja