Stenske ploščice za vašo kuhinjo

Stenske ploščice

Kot mnoge druge stvari, lahko danes na svetovnem spletu oz. internetu najdete tudi stenske ploščice, in sicer stenske ploščice prav vseh vrst. Tako boste med njimi v največji svetovni trgovini našli tudi stenske ploščice za kuhinjo.

Izbira je tako zelo pestra, da boste na svetovnem spletu našli ploščice za kuhinjo točno takšne kot ste si zamislili, le čas si morate vzeti in pregledati celotno ponudbo. Bodite pa pozorni, da izbirate med ponudniki, ki vam lahko ponudijo tako nakup, kot tudi polaganje ploščic, saj vam tak ponudnik lahko omogoči za 12,5 % nižji davek od skupnega zneska. Torej v kolikor se pri istem ponudniku hkrati odločite za nakup ploščic in polaganje le teh, boste namesto 22 % DDV-ja plačali zgolj 9,5 % DDV-ja. Bistvo vsega skupaj pa je, da v kolikor se boste takoj odločili, da se poleg dogovora o nakupu ploščic, dogovorite tudi za polaganje le teh, da bo vaša denarnica ostala bolj polna, oz. da jo boste manj izpraznili ter boste lahko s tem denarjem kupili nekaj drugega.

Torej, bodite pozorni, da ponudnik za stenske ploščice omogoča tudi polaganje le – teh, saj v kolikor obe storitvi nista dogovorjeni hkrati, vam znižanega plačila DDV-ja ne more omogočiti nihče. Na koncu se boste seveda morali odločiti tudi katere stenske ploščice boste kupili, izbirali pa boste, pri večini ponudnikov, lahko med ploščicami španskih, portugalskih in italijanskih proizvajalcev, kateri sodijo med najbolj kakovostne svetovne proizvajalce ploščic, zato boste z njimi več kot zadovoljni tudi vi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja