Ob obnovi strehe, je pomembno, koliko stane vsak strešnik

gerard strešnikiObnova strehe je velik finančni zalogaj, bodimo iskreni. Najprej je tu nakup kritine, potem je treba kupiti vse dodatke, kot so slemenjaki, zaključek slemenjaka, pa začetni grebenski slemenjak, pa morebiti trokraki slemenjak in podobno, torej čisto vse žeblje, vijake in podobno. Torej, če tako pogledamo, so lahko strešniki še najmanjši možni strošek, ampak seveda le v primeru, da si izberete takšno kritino, ki je ugodna, ampak pri kateri pa kljub temu še vedno gledate, da dobite vrhunsko kakovost. V podjetju Gerard je to mogoče, kje drugje pa imajo strešniki cenik tako zelo visok, da je praktično nemogoče računati na to, da bo menjava strehe enoletni projekt.

 

Če imajo strešniki cenik dovolj ugoden, lahko streho zamenjate tudi hitro

Kot rečeno, samo da se kupijo strešniki, je ob vseh ostalih stroških materiala, poleg seveda krovstva, ki je pa še nek dodaten strošek in je prav tako lahko razred zase, ta strošek lahko celo zanemarljiv. Vendar pa je je vsekakor treba na strešnikih tudi varčevati, saj so v kakšnih podjetjih strešniki izjemno dragi.

Če pogledamo prej omenjeno podjetje Gerard, potem vidimo, da je cena dobrih osem evrov za dober kvadratni meter izjemno ugodna cena. Kljub tako izjemno ugodni ceni, pa so njihovi strešniki res izjemno vrhunske kakovosti, celo tako, da so še sami prepričani v kakovost svojih izdelkov v taki meri, da dejansko ponujajo kar 50 letno garancijo. Ampak pustimo zdaj le njih. Če samo pogledamo, koliko stanejo slemenski strešniki, čelne obrobe, ali pa strešniki z zračniki je račun že povsem drugačen. Seveda je treba tu potem šteti še razna žeblje in podoben potrošni material, kar je dodaten strošek, ampak vseeno pa ga je treba nujno upoštevati. Vsekakor pa je priporočljivo, če strešniki stanejo čim manj, saj je končni strošek kar se da najnižji, kar je le možno, zato je vsekakor treba pazljivo izbrati pravega ponudnika.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja