Največje napake pri optimizaciji spletnih strani

Optimizacija spletnih strani – Dominatus je pomembna, vendar največje napake, ki jih naredimo pri optimizaciji spletnih strani so:
•    Ne smete izbrati preveliko število ključnih besed. Odlično lahko optimizirate le na nekaj iskanih besed. To število naj bo med pet in sedem besed. Če bi pa želeli stran optimizirati za več kot deset besed, bo učinek ravno obraten.
•    Če je vsebina pomanjkljivo napisana, ki ne vsebujejo za spletno stran pomembnih ključnih besed, ki so to precejšnje napake lastnikov spletnih strani. Ker brskalniki dajejo večjo težo besedam na začetku vsebine, vključite vaše ključne besede čim višje. O optimizaciji pa lahko več preberete tu http://www.sveze-novice.com/optimizacija-kot-pomen-stroskov/.
•    Če prepogosto ponavljate ključnih besed ni pravega učinka. Ključne besede morate vključite v vsebino, vendar z njimi ne pretiravajte. Saj v  najslabšem primeru se lahko zgodi, da iskalniki stran izbrišejo iz svoje baze in je ne prikazujejo več oziroma jo izbrišejo iz indeksa.