Na Bet at home je izplačilo enostavno

Pri stavnicah velja pravilo, da si je v prvi vrsti treba izbrati stavnico, ki bo uporabniku enostavna, s katero bo zadovoljen glede načina poslovanja, glede načina vplačil, izplačil in kvot. Če je bilo to še pred časom enostavno, pa danes prav gotovo ni več, saj je veliko stavnic, jasno tujih, domača je le ena, ampak ima polno slabosti.

Nekako je pri nas Bet at home stavnica ena od bolj priljubljenih, saj je prevedena v slovenski jezik, prav tako ima Bet at home izplačilo urejeno na enostaven in  pregleden način in predvsem se ne zaračunavajo nobeni stroški. Drugo so stroški bančnih transakcij ali pa transakcij drugih finančnih ustanov, ampak Bet at home tu nima vpliva. Kot ima Športni portal na svoji spletni strani zapisano, pa nudi Bet at home izplačilo tako preko Skrilla, Netellerja, Vise, MasterCarda, preko Western Uniona in tudi preko nakazila preko banke, pri čemer sta zadnji dve opciji nekako še najmanj zanimivi oz. sta najslabša izbira, saj so stroški kar precej višji.

Edino, na kar pa je res treba paziti, pa je v primeru bonusa. V tem primeru sicer dobite od stavnice Bet at home na svoj uporabniški račun vrednost bona, vendar pa ga ne dobite praviloma le tako, da se registrirate in enkrat izvedete vplačilo, pa vam Bet at home nakaže denar, temveč je treba tudi narediti nekaj stav. Tu se največkrat zahteva celo, da 3 – krat obrne uporabnik vrednost vplačila in prejetega bonusa in šele potem lahko izvede izplačilo. Marsikomu se to zdi sporno, vendar pa neko varovalo mora biti, da se ljudje zgolj ne registrirajo in dvigujejo prejetih bonusov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja