MYQ Kyocera – kompletna tiskalniška rešitev

kyocera shranjevanje podatkov1

Za vse podjetnike, ki za svoje poslovanje potrebujejo večje količine tiskanja, kopiranja in skeniranja, pogosto navadna multifunkcijska naprava ni dovolj. V sodobnem poslovnem svetu ni pomembna le zmogljivost takšne naprave, temveč zahteva vse več kompleksne in celostne storitve, ki so nujno potrebne za normalno poslovanje.

Če se tudi sami sprašujete, ali obstaja boljši način, s katerim je možno optimizirati poslovanje svojega podjetja z učinkovitejšimi tiskalniškimi rešitvami, potem ste na pravem mestu. Predstavljamo vam MYQ Kyocera, celostni sistem za upravljanje vseh pomembnejših tiskalniških opravil, ki vam je na voljo na spletni strani Anderwald: https://www.anderwald.si/myq-kyocera, kjer si lahko podrobneje preberete o vseh njegovih prednostih.

kyocera2

Od osnovnih funkcij do bolj zahtevnejših opravil

Tudi MYQ Kyocera, tako kot večina drugih navadnih multifunkcijskih naprav, omogoča izvedbo tiskanja, kopiranja in skeniranja. A je veliko več kot navadna multifunkcijska naprava, saj gre za celoten sistem, ki vam ponuja nadzor več različnih naprav.

Poleg tiskanja boste lahko na preprost način upravljali lokalno tiskanje in ga obračunavali, ravno tako pa omogoča preprosto upravljanje lokalnega tiskanja in skeniranja. Ker gre za edino tiskalniško rešitev, ki ima vključen lastni servisni modul, je upravljanje in varovanje vseh mogočih kopirnih in tiskalniških opravil zelo preprosto. S sistemom MYQ Kyocera je možen online nadzor vseh naprav, kot tudi možnost grafičnega poročanja in kreditnega obračunavanja.

KYQ Kyocera1

Kako MYQ Kyocera poskrbi za varno tiskanje?

Tiskalniško opravilo pošljete neposredno na tiskalnik. Sistem obdela prejeto opravilo in ga shrani na strežnik, kjer bo ostalo, dokler se ne prijavite na enega od izbranih tiskalnikov ter zahtevate izpis. Na takšen način je zagotovljeno varno tiskanje, ki ga lahko izvedete na kateremkoli tiskalniku. Pomembno je le, da je tak tiskalnik povezan oz. vključen v sistem.

Pri neposrednem tiskanju pa sistem obdela tiskalniško opravilo, ga pošlje na izbrani tiskalnik ter v uporabniški račun zapiše število vseh izpisanih strani. Pri neposrednem tiskanju gre tako le za kontrolo količine izpisanih strani, zato ne zahteva prepoznave uporabnika in ni potrebna povezava z MYQ terminalom, trdijo pri podjetju Anderwald.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja