Kupujete sedežno garnituro?

Stanovanje igra pomembno vlogo v našem življenju. Lahko je vir zadovoljstva ali pa hude nejevolje. V bistvu je obdržalo svojo prvotno vlogo in tudi danes še vedno pomeni tisto, kar je pomenilo že mnogim rodovom pred nami: varno zavetje. Seveda pa danes zahtevamo od stanovanja mnogo več, kot so zahtevali ljudje v preteklosti.
Izboljšane socialne razmere in predvsem krajši delovni čas nam omogočajo, da se posvečamo konjičkom, da imamo več prostega časa, da lahko izražamo sebe. Po drugi strani pa precejšnji pritiski sodobne družbe zahtevajo oddih v miru in udobju brez hrupa in kaosa. Primerno stanovanje močno prispeva k človekovemu zdravju in tudi zato se toliko ukvarjamo s kulturo bivanja.

Sedežne garniture tako niso stanovanjska dekoracija, ampak so nepogrešljiv del stanovanja. Zaradi njihove funkcije so pri odločitvi, kaj bomo izbrali, zelo pomembni oblika, materiali, dimenzije, postavitev v prostoru, barve in še marsikaj.

Na youtube.com si lahko ogledate video predstavitev sedežnih garnitur iROM.

Klasično garnituro ponavadi še vedno sestavljajo trosed, dvosed in enosed. Za njeno priljubljenost je kar nekaj razlogov: na njej lahko udobno sedi 6 ljudi, ima enotno estetsko podobo, na trosedu pa se lahko tudi zleknemo. Tudi cena take garniture je lahko prav ugodna. Nakup posameznih kosov ima seveda tudi svoje prednosti, a zahteve so v obeh primerih enake.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja