Kia Ceed je avto, od katerega lahko pričakuješ več

kia_ceed

Najverjetneje je naslov tega članka oguljena fraza, ki ste jo že velikokrat slišali od marsikoga, marsikje in tako rekoč za katerokoli stvar, naj si bodi to avto ali pa karkoli drugega. Ste pa že kdaj slišali, da z nobeno dodatno opremo osnovne cene osebnega avtomobila ne morete podražiti? Ne verjamete, zapeljite se v najbližji Kia Ceed prodajni salon in preverite, če lahko dodate katerokoli dodatno opremo in hkrati preverite tudi, če boste morali za to dodatno opremo karkoli doplačati? Vsi serijsko narejeni Kia Ceed osebni avtomobili imajo namreč že vgrajeno vso dodatno opremo, ki jo proizvajalec omogoča za posamezni model Kia Ceed osebnih avtomobilov.

 

Serijski Kia Ceed ne omogoča, da bi se dokupila katerakoli dodatna oprema, ampak saj to tako ali tako ni potrebno

V glavnem je v Kia Ceed osebnemu avtomobilu vsa dodatna oprema, ki si jo želi še tako zahteven kupec. Seveda pa se vedno in povsod najdejo izjeme, ki bi imele še nekaj. Žal pa za takšne voznike Kia Ceed ni primerno vozilo, saj druge dodatne opreme, kot je že vgrajena pač v ta avto ni mogoče vgraditi. Še posebej to velja Kia Ceed Sportswagon, saj je že v osnovi v njem vgrajena dodatna oprema GT – line Navi, ki je najdražji paket dodatne opreme, ki ga je mogoče dobiti za ta osebni avto.

Zato lahko z lahkoto rečemo, da je Kia Ceed avto od katerega lahko pričakuješ več, saj je pri praktično vseh ostalih avtomobilih tako, da se ponuja osnovni model v katerega je nato mogoče vgraditi veliko dodatne opreme po izbiri kupca, s čimer pa se tudi osnovna cena bistveno podraži. Tudi v najboljši izvedbi pa cena za Kia Ceed ne presega 20.000 € z vključenim DDV-jem, pa čeprav ima vgrajeno vso dodatno opremo, ki jo je mogoče za ta avto dobiti oz. ki jo za ta avto proizvajalec sploh omogoča.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja