Če je za Huawei p10 ovitek slab, postane rumen

Huawei p10 TPU ovitek

Nakup telefona je danes že praktično nujen, prav tako tisti čisto navadni telefoni skoraj da niso uporabni. Enostavno je vedno več informacij potrebno najti na spletu in četudi smo zunaj in tisti klasični pač tega ne omogočajo. Vendar pa je problem pametnih telefonov ravno v krhkosti materiala, kar torej pomeni, da glede tega pa ravno niso pametni.

Če je morda kdo mislil, da so Huawei telefoni kaj drugačni, pač žal niso in zato je tudi za najnovejši Huawei p10 ovitek nujno potreben. Če se boste odločili za Huawei p10 TPU ovitek, potem morate vedeti, da če se boste odločili za kakšno cenejšo varianto, da se vam bo skoraj za gotovo zgodilo, da bo postal za vaš Huawei p10 ovitek rumen že v roku kakšnega dobrega leta in tako tudi slučajno ne prav nič lep na pogled.

 

Če se že odločite za klasičen, transparenten Huawei p10 TPU ovitek, potem se odločite za kvalitetnega

 

Kar se tiče gume, vemo, da skozi čas rada porumeni. Največji sovražnik ji je namreč sonce in rumen ovitek res ni prav nič lep. Še posebej se to grdo vidi, v kolikor imate bel telefon, saj potem vaš telefon ne bo več bel, temveč rumen, ker boste imeli za Huawei p10 ovitek rumen. Enako grdo postane tudi pri kakšnih drugih svetlih odtenkih telefona in zato v takšnem primeru vsekakor obstaja le ena rešitev, to je da se za Huawei p10 ovitek kupi ponovno.

Vendar pa se zavedajte, da bo vsekakor še najboljša rešitev, da vam prav kmalu ne bo treba ponovno kupiti ovitka, da se odločite za res kvaliteten material za Huawei p10 ovitek, morda dolgoročno najboljša rešitev pa je v tem, da se ne odločite ravno za prozoren ovitek, temveč se raje odločite za kakšnega temnega ali pa v imitaciji lesa ali pa usnja in zagotovo ste lahko prepričani, da bo zaščita enaka, telefon pa bo ravno tako dobil nek prav poseben izgled.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja