Kakovost storitev varovanja

Ključni faktor dolgoročnega zagotavljanja varnosti uporabnikov storitev zasebnega varovanja je stopnja razvoja kakovosti v panogi varovanja. Sintal, vodilni ponudnik storitev varovanja na slovenskem trgu, sistematično prispeva k višanju standardov kakovosti na trgu storitev varovanja.

Najpomembnejši elementi aktivne rasti kakovosti so vlaganja v bistvena področja te dejavnosti. Med njimi lahko izpostavimo ravnanje z ljudmi in stalno izboljševanje usposobljenosti osebja in ekip. Predvsem pa kaže, da so za kakovost v dejavnosti varovanja v Sloveniji pomembni organizacija in oprema varnostno nadzornih centrov, geografska pokritost po vsej državi ter seveda uporaba naprednih komunikacijsko tehničnih sistemov po vsej državi. Omeniti je potrebno tudi pridobitev dovoljenja za dostop do tajnih podatkov stopnje zaupno.

Aktiven razvoj kakovosti panoge oz. storitev pa ni omejen le na zgoraj navedena področja. V Sintalu med pomembne kazalnike kakovosti storitev varovanja uvrščamo tudi število preprečenih vlomov, požarov, poplav… Samo na ravni vlomov so Sintalove interventne skupine doslej prijele že preko 830 vlomilcev. Prepričani smo, da je v tem kontekstu primarna tudi pridobitev vseh licenc, ki jih predvideva zakonodaja, in nagrad, ki so bile podeljene koncernu Sintal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja