Spodnje perilo

Če je Marie Jo ženska, ki spoštuje tradicijo, a se brez nostalgije prilagaja času, je Marie Jo L’Aventure ženska, ki nikoli ne miruje in je vsak trenutek z nasmehom pripravljena na nov izziv. Marie Jo je tradicionalno spodnje perilo v moderni izvedbi, Marie Jo L’Aventure je spodnje perilo preprostih in čistih linij s kančkom igrivosti. Marie Jo pa je našla še eno žensko, to je Marie Jo Intense. Marie Jo Intense se intenzivno ukvarja s športom, zahteva spodnje perilo, ki zagotavlja oporo na pravih točkah, a hkrati še vedno popolno svobodo gibanja. Še vedno pa spodnje perilo izžareva lepoto in ženskost.

Marie Jo Intense je nastala po letih intenzivnega raziskovanja. Nastali so izpopolnjeni modeli ženstvenega spodnjega perila iz visoko tehnoloških vlaken. Športno spodnje perilo, kot ga še niste videli. Marie Jo je izoblikovala kolekcije Akcija (Action), Energija (Energy) in Zen (Zen). Za športnice, ki plezajo, tečejo, smučajo, vadijo jogo,…
Vsaka kolekcija je oblikovana za določeno skupino športov. Športi v intenzivnosti in načinu vadbe niso med seboj enaki, zato vaše prsi potrebujejo drugačen način podpore. Ni enako, če vadite jogo ali lažjo gimnastiko, ali pa tečete in igrate tenis, ….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja