Ali Slovenci nakupujejo v sex shopih?

Zanimalo nas kako pogosto Slovenci obiskujejo trgovine z erotičnimi pripomočki.  Je obisk sex shopa še vedno nekakšen tabu? Mnenja kupcev smo preverili na različnih spletnih forumih.  Uporabnica Aneta tako denimo odkrito priznava, da ji je nerodno iti v sex shop. Skrbi jo to, da jo lahko vidijo znanci in da jo bo vsak gledal, ko bo odprla vrata trgovine z erotičnimi pripomočki.

Veliko ljudi nima z vstopom v trgovino nobenega problema.  Zatakne pa se, ko je potrebno prodajalki povedati kaj potrebujejo. S tem seveda v marsičem razgalijo svojo intimo, razen seveda če takoj ne rečejo, da kupujejo darilo za prijatelja.  No, Benika s tem nima problemov, saj prav, da sex shope obiskujeta skupaj s partnerjem. Ne sprašujeta preveč, preprosto izbereta na prodajnih policah tisto kar jh zanima, plačata in zapustita trgovino.  Zelo zanimiv je odgovor enega uporabnika, ki pravi, da mu je kot moškemu nerodno it v sex shop, saj bi tam postal še bolj  pohoten kot je.

Tistim, ki imajo podobne zadržke, vsekakor priporočamo obisk katere izmed spletnih trgovin, ki ponujajo omenjene izdelke.  Trgovina Red shop oz. Sex shop je prav gotovo trgovina, ki se jo splača obiskati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja