Prva spletna sex shop za muslimane

V muslimanskih državah najdemo zelo redko kakšno sex trgovino, kaj šele spletni sex shop. Zato je prvi 29- letni musliman iz Nizozemske odprl prvi spletni sex shop. Ta spletna sex trgovina je namenjena muslimanskim moškim kot tudi ženskam. Namen spletne erotične trgovine, za muslimane, je da pari izboljšajo seksualno življenje.

We-vibePrva spletna sex shop za muslimane je imela v prvih štirih dneh sedemdeset tisoč obiskovalcev. Spletna erotična trgovina ponuja izdelke, ki so izdelani, embalirani in oglaševani s islamskim pravom. Prva spletna erotična trgovina ponuja petdeset izdelkov, za izboljševanje spolnega življenja, vendar ne ponuja vibratorjev, pornografskih revij in video vsebin. Pomembno je poudariti, da izdelke, ki se jih je da kupiti na tej strani niso živalskega izvora.
Takšna spletna stran bo dobrodošla, pravi lastnik prvega sex shopa za muslimane, dokler bo osredotočena na kreme in mazila, ki izboljšujejo  spolno življenje parov. Muslimani se prej niso toliko posluževali erotičnih trgovin, saj so o njih imeli slabo mnenje.