Portorož

Portorož je najbolj priljubljeno slovensko morsko letovišče, zato ni čudno, da se prav tam najde največ hotelov ob slovenski Obali. Velja izpostaviti prenovljeni Krempinski Palace Portorož, edini hotel v Sloveniji z superiorno (deluxe) oznako in tako najprestižnejši hotel med Benetkami in Dubrovnikom. Njihova ponudba je res vrhunska.
Tu so še veliki hoteli, kot so Grand Hotel Bernardin, ki stoji tik ob obali in ima lasten spa center, Grand Hotel Portorož z lastnimi termami in Wellness centrom in nazadnje Grand Hotel Metropol z imenitno ponudbo.
Seveda ne manjka ostalih hotelov, našteti so namreč prestižni hoteli z petimi zvezdicami. V Portorožu je kar nekaj hotelov z štirimi zvezdicami, kot so Hotel Histrion na samem rtu Portoroža, Hotel Slovenija z eleganco in bližino morja, Hotel Riviera v centru Portoroža z izjemno raznoliko ponudbo in lastno plažo, Hotel Apollo na majhni vzpetini nad Portorože in z imenitnim razgledom, Hotel Neptun prav tako na vzpetini in je idealen za družine zaradi mirne lokacije ter idilične okolice, Hotel Mirna, prijeten hotel priljubljen med družinami in lastniki štirinožnih ljubljencev, Hotel Roža v neposredni bližini igralnice Grand Casino Portorož in Hotel Marko v čudovitem parku pri morju v samem središču Portoroža.
Tu so še drugi hoteli in apartmaji Portorož v samem mestu ter okolici ter okolici (Piran in Strunjan), zato Portorož slovi kot mesto hotelov. V Portorožu boste zato gotovo našli hotel po svojem okusu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja