Podaljševanje las je ‘in’

Podaljševanje las je v zadnjem času res izredno veliko, saj glede na to, da je tudi današnji način življenja zelo hitro, so žal tudi naše odločitve in so lahko tudi zelo hitre spremembe pri frizurah. Vedeti pa moramo, da so lasni vložki izdelani iz naravnih ali umetnih las.

Moramo pa priznati, da v današnjih časih tudi umetni lasje izgledajo kot da bi bili naravni. Tako da se v bistvu zelo težko ločijo naravni lasje od umetnih. Vedeti moramo tudi, da danes podaljševanje las ni več tako drago kot je bilo nekoč. Včasih so se to lahko privoščili le bogatejši, saj je bilo včasih izredno težko dobiti naravne lasje. Vsekakor je pa danes cena odvisna predvsem od dolžine, gostote, oblike frizure in predvsem koliko vložkov bo potrebno pripeti na vaše lasišče. Vse to je pa izredno težko napovedati dokler ne vidi frizer/ka vaše glave in vašega lasišča.

Najboljše je, da če ste se odločili, da bi radi podaljšali lasje, da se prej res dobro posvetujete s vašim/vašo frizerjem/frizerko, če pa ne zaupate svoji frizerki vam pa priporočamo, da najdete nekoga, ki se spozna na to področje, ki ima dobra priporočila in da ji/mu resnično zaupate. Ko imate podaljšane lasje vam priporočajo, da jih umijete vsaj enkrat tedensko in kar je najpomembnejše, da jih umijete s kakovostnimi šamponi, poleg tega pa priporočajo redno uporabo balzama, saj bodo le tako vaši lasje dolgotrajno mehki in svetleči.