Prednosti pisarne po meri

»Daljšo mizo rabim, ali ne vidite. Tukaj pa omare ne pokrijejo lepo celega zidu. Ostala bo luknja. Kje naj pa ob tej mizi posedim svojo stranko. Za ekstra konferenčno mizo pa ni prostora.«   Tudi vam take in podobne težave otežujejo načrtovanje s standardnim pisarniškim pohištvom?

In če se kljub temu odločite za kompromis, boste zaradi tega dolgo po malem bentili ali pa vsaj čutili posledice take odločitve. Včasih pač ni pametno postavljati standardnega pisarniškega pohištva v čisto vsak  prostor. Nekje gre, drugje pa se je pametno odločiti za izdelavo po meri. Zakaj?

V pisarni se večinoma dela in malo počiva. Prekratka miza ne nudi dovolj podpore, predolga nam jemlje gibalni prostor.  Potem je tu še problem mize, ki vam bo omogočila zdravo delo na dolgi rok brez poškodb hrbtenice (glej članek o pravilni izbiri pisarniške mize).

Miza pravilnih dimenzij z malo zaobljenim delom na pravem mestu pa z lahkoto nadomesti konferenčno mizo, če zanjo ni prostora. Pa še nikamor vam ni treba vstajati, saj imate vse pri roki (računalnik, stranko, papirje).

Prireditev tlorisa mizne plošče glede na vhod in naravnim virom svetlobe je včasih mogoče rešiti le z izdelavo pisarniškega pohištva po meri. Standardno obstajajo le pravokotne  kotne mize, po meri pa se lahko prilagodi kot po potrebi. Tako lahko uskladimo prihod do mize s prihodom svetlobe v prostor.

Tudi izbor barvnih dekorjev je nekaj desetkrat večji, kot pri standardni ponudbi. In  še ne najmanj pomembna  je tudi enostavna možnost, da  kasneje donaročite recimo več polic, dodate kakšna vrata na odprt regal, če vas moti odprtina ipd.

Vplivate lahko na izbor okovja, kar pri standardni ponudbi ni mogoče. Je pa že dobro imeti vgrajene dobre pante in vodila za predale.  Včasih le ti določijo kvaliteto vsega na dolgi rok.

Potem je tu še možnost upoštevanja pravil feng šu-ja. Lepo združite s kvaliteto, mere prenesete dobesedno in končno je vse tako, kot ste si zamislili – brez kompromisov. Ali ni slišati obetavno? Potem pa z veseljem na delo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja