Oblazinjeno pohištvo

Oblazinjeno pohištvo je naš prijatelj zlasti v zimskih ali mrzlih dneh, ko nas stik z oblazinjenim stolom, kavčem, zofo, počivalnikom pogreje in daje občutek nežnosti in prijetnosti bivanja. Da bi z nami živelo dolgo časa, ga moramo tudi primerno in disciplinirano negovati. Preden se lotimo nakupa, je dobro izbrati materiale, ki jih bomo lahko z lahkoto in brez težav čistili in zaščitili pred morebitnimi poškodbami, ki se lahko zgodijo.

Da bo naše oblazinjeno pohištvo urejeno in čisto sleherni dan, se moramo spoznati tudi na materiale, ki jih kupujemo. Torej povsem drugačno zaščito in čiščenje zahteva na primer oblazinjeno pohištvo iz usnjenih materialov kot pa na primer iz bombaža, akrila ali poliestra. V pohištvenem salonu se zato pri prodajalcu dodatno pozanimajte, kako je z vzdrževanjem za vaše novo sedežno pohištvo, v kolikor vas s temi informacijami ne oboroži že kar sam.

Za udobnost pohištva, ki smo si ga izbrali za svoj dom, moramo seveda v veliki meri vedno sami poskrbeti. Blazine in lepi materiali niso nujno dovolj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja