Kaj si ogledati na Lefkasu?

Lefkas je prelep otok ob Kefaloniji ter Zakintosu, ki ponuja veliko naravnih in kulturnih lepot. Na njem ponujajo potovanja z ladjami na najlepše plaže, lahko si ogledate prelep svetilnik, ki leži na jugu otoka, otok ima izoblikovane tudi klife, ki nam ponujajo zastrašujoč pogled v globino proti morju in tako dalje. Vsekakor vam ne bo žal, če si izberete kakšno Lefkas last minute ponudbo in si podrobno ogledate otok. Na otoku leži tudi samostan s svojim lastnim živalskim vrtom in tako živalim ponuja zatočišče v senci.

Tudi družabno življenje zna biti na Lefkasu precej pestro, zato se za Lefkas last minute ponudbe odločajo tudi mladi.
Mestece Karya je znano po izdelovanju čipk, vendar pa se jih tu baje ne da kupiti. Vsekakor pa jih dobite na tržnici v glavnem mestu otoka Lefkas.
Tudi ljubitelji vina ne boste prikrajšani, saj ima Lefkas bogato tradicijo izdelovanja različnih vrst vin kot je belo vino, rose, suho rdeče vino in sladko črno vino.

Na Lefkasu se nahaja tudi pravi slap. Nekaj kilometrov vožnje iz glavnega mesta in še nekaj korakov peš, pa si lahko ogledate ta čudovit prizor. Lefkas je torej poln presenečenj in lepot, tako da se za vsakogar gotovo najde nekaj, kar ga zanima.