Kako izbrati sedežno garnituro?

Središče vsake dnevne sobe je sedežna garnitura. Pri nakupu se redko pojavi težava, da nebi našli nič zanimivega, ker je na tržišču toliko izbire, da se za vsakogar najde nekaj. Kaj pa, če si vseeno zaželimo nekaj posebnega? Vedno imamo možnost, da si jo damo narediti po naročilu, kar je redka in izredno draga izbira.

Druga, cenejša možnost je, da vzamemo stvari v svoje roke in jo naredimo sami. Potrebno bo seveda nekaj materiala, odvisno od naše želje in ideje. Prva od možnosti je, da staro sedežno, seveda malo obrabljeno, pa vendar še ne za odpis, predelamo po svojem okusu. Bodimo inovativni. Primer : Sedežno garnituro slečemo iz stare „preobleke“ in jo obložimo, na primer s polnilom za blazine, ki ga dobimo vsepovsod. Prevleko za sedežno garnituro zašijemo po svojih željah in že dobimo nov modni dodatek za naš dom. Seveda je to samo ideja, saj lahko predelavo naredimo iz različnih stvari, nenazadnje se prodaja toliko zanimivosti…Uporabimo jih.

Oglejte si video predstavitev, ki jo je pripravilo podjetje Il Ambienti na Youtubeu. S klikom na povezavo si boste lahko ogledali kako izbrati pravo sedežno garnituro.

Druga od možnosti je, da celotno sedežno sestavimo sami. Domišljija nima meja, večja je, bolj zanimive stvari lahko naredimo. Kaj pa če bi si naredili ogrodje iz lesa, ga pobarvali, premazali in na njega naložili različne blazine? Naravno, lepo in poceni. Ali pa naložimo palete druga na drugo, jih povežemo in oblazinimo. Zanimiva ideja, kajne?

Vsekakor pa je to stvar, ki jo prepuščam Vaši izbiri…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja