Spletno učenje

Če nimate časa za obiskovanje jezikovnega tečaja v živo, je najboljša rešitev spletno učenje ali e-učenje. Kar nekaj ponudnikov spletenega učenja je v Sloveniji in na voljo imate različne možnosti od »čistega« spletno učenje (e-learning) do kombinacije s tečajem v živo ( Blended learning).

Za določen čas – od treh mesecev do enega leta vam ponudnik spletnega učenja odpre dostop do e-tečaja. Spletno učenje je enostavno za uporabo in prilagojeno vsakemu tečajniku posebej. Učite se lahko kjerkoli in kadarkoli imate dostop do interneta. Sami izbirate teme, ki vas zanimajo – poslovne ali splošne; tiste, ki so vam manj zanimive, lahko preskočite. Pri spletnem učenju lahko sami izbirate, v kateri veščini tujega jezika bi radi najbolj napredovali – govor, branje, pisanje …

Spletno učenje je običajno cenovno ugodnejše od tečaja v živo, zahteva pa seveda precej večjo samodisciplino. Tudi za e-tečaj si je namreč treba vzeti čas, priporočajo najmanj pet ur na teden. Kdaj se boste učili, pri e-učenju izberete vi – običajno je to pozno zvečer ali zgodaj zjutraj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja