Predplačniški paket je na A1 odličen

a1

Vsi točno vemo, kaj je največja slabost, ki jo ima predplačniški paket: omejena poraba in v primeru velike porabe enot bistveno višja cena kot pa v primeru sklenjene naročnine. Vendar pa v določenih primerih sklenjena naročnina ne pride tako v poštev kot pa predplačniški paket, saj niso vsi ljudje takšni, da porabijo veliko enot. Nekaterim je težko porabiti že minimalni znesek, ki ga je treba naložiti na kartico, da je le – ta še aktivna.

V vsakem primeru pa je prav, da izberete za predplačniški paket najboljšega operaterja. A1 je zagotovo med boljšimi ponudniki, saj imajo za predplačniški paket Simpl določeno tarifo v vrednosti 15 centov na minuto, sms sporočilo in tudi za porabljen MB na internetu, kar vsekakor lahko rečemo, da je ugodno, ko pa kupite njihovo SIM kartico za 6 €, pa imate na njen že prednaloženih 5 €, tako da lahko telefon takoj uporabljate, ko kupite SIM kartico.

Pri A1 lahko predplačniški paket tudi razširite!

Veste kaj pa je res super pri tem operaterju na paketu Simpl? To, da ga lahko dodatno razširite še za 6 € za en mesec, s tem pa dobite dodatnih 200 enot, pri čemer so tako sms sporočila kot tudi minuta pogovora in MB ena enota. V kolikor pa se vam zdi to še vedno premalo, pa lahko namesto za 6 € paket razširite za 10 €, s čimer pa dobite 1500 enot, kar pa je vsekakor že ogromno in kar le redko kdo porabi, če ima predplačniški paket.

Večinoma se ljudje v takem primeru raje odločijo za sklenjeno naročnino. Vendar ker pa je razlogov veliko, zakaj se ljudje raje odločijo za predplačniški paket kot pa sklenjeno naročnino, je super, da je A1 pripravil tudi zanje odlično ponudbo. Velja dodati še to, da ta operater za klice ali sporočila v tujino ne računa nobenega dodatka, tudi če imate samo predplačniški paket.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja